dijous, 9 de febrer del 2023

 


L’entitat de l'Esplai Riallera durant diversos anys s’ha encarregat d’organitzar les caramelles de Pasqua de Solsona, cantades pels nens i nenes. 

Volem continuar aquesta tradició, per això ens agradaria que apuntéssiu els vostres fills i filles al formulari d'inscripció de les caramelles. Aquest any cantarem, com cada any, però com a novetat també ens atrevim a ballar una mica, de manera conjunta. Aquesta activitat està oberta a tots els infants de 3 a 12 anys, tant si formen part de l’esplai com no, totes i tots seran benvinguts/benvingudes. 

TENIM GANES DE VEURE CARES NOVES! 

És una activitat gratuïta, demanem dintre de les possibilitats de cadascú que els infants vinguin als assajos, tot i això, en el cas que no es pugui venir a tots no hi haurà problema, però ho haureu de comunicar a una monitora. 

Ens agradaria veure els infants vestits de forma tradicional (vestit de caramelles) tot i que, si algun nen o nena (sobretot els més grans) no se sent còmode portant aquesta vestimenta, donem una altra opció. El seu vestiment serà el següent: Una camisa blanca i els pantalons de pana negres.

DIES DE PASQUA:

Diumenge 9 abril al matí: el grup d'infants canten per les diferents places de Solsona. 

Dilluns 10 abril al matí: el grup d'infants van a cantar per cases de pagès dels voltants de Solsona, partida Sant honorat. 

Important! Aquests dos dies els infants han de venir acompanyats d'algun adult! 

Si es pot venir diumenge 9 i dilluns 10 no, o al revés, cap problema, veniu igualment el dia que pugueu i informeu prèviament al formulari d'inscripcions o a les monitores. 

Si teniu qualsevol dubte, adreceu-vos al correu de l'Esplai (esplairiallera@gmail.com) o bé als següents telèfons: 634846173 (Laura) 638018191 (Sandra) 

VOLEM SER UNA BONA COLLA !