dilluns, 14 de maig de 2018

ACTIVITATS ESTIU 2018

Els campaments de la Ribera Salada són una estada en plena natura on els infants aprenen, gaudeixen... Durant uns dies els nens i nenes dormen en tenda, es banyen al riu, aprenen a conviure amb altres infants, agafen autonomia i responsabilitats, es diverteixen...  Estan oberts a tothom qui vulgui, vingui o no vingui a l'esplai durant l'any. 

La majoria d'activitats que solem fer van relacionades amb un centre d'interès, que és el tema al voltant del qual gira tota l'estada. Es fan activitats de molts tipus: de descoberta de l'entorn, de treball en equip, creatives, excursions ...  

Les rutes són unes estades que es realitzen a diferents llocs cada any on es camina per desplaçar-nos d'un indret a un altre. Els joves descobreixen diferents entorns, aprenen a conviure amb altres joves, s'autosuperen, desconnecten de les seves preocupacions i de les noves tecnologies durant uns dies etc...Estan obertes a tothom qui vulgui, vingui o no vingui a l'esplai durant l'any. 

Les dates dels campaments i rutes 2018 són les següents:
OTS (1r a 3r de primària): De l'1 al 8 de juliol. 
PETITOTS (P3 a P5) : Del 6 al 8 de juliol. 
MIGJORNS (4t a 6è de primària): Del 13 al 22 de juliol. 


RUTA JOVES 1(1r i 2n d’ESO): Ruta al Solsonès

Del 29 de Juliol al 4 d’Agost.  


RUTA JOVES 2 (3r, 4rt d’ESO i 1r Bat): Ruta al Camino de Santiago

De l’11 d’Agost al 19 d’Agost.Les inscripcions estan obertes i les podeu fer a través del correu o en persona. Per més informació o perquè us enviem els dossiers de les activitats poseu-vos en contacte amb nosaltres a esplairiallera@gmail.com o qualsevol dissabte de 4 a 6 als baixos del casal de Solsona.

Per qualsevol dubte restem a la vostra disposició.