dimecres, 10 de maig de 2017

INFORMACIÓ DE LES ACTIVITATS D’ESTIU 2017


L’estiu arriba i els monitors ja fa dies que treballem amb molta il·lusió per preparar les activitats d’aquest estiu!

Campaments:
Dates:      - PETITOTS (P3, P4 i P5): del 7 al 9 de Juliol
     - OTS (1r, 2n, 3r): 2 al 9 de Juliol
     - MIGJORNS (4t, 5è i 6è): del 14 al 23 de Juliol

Lloc: Campament de la Ribera Salada (Castellar de la Ribera) al Solsonès

Els campaments consisteixen en una estada d’una dies a un campament a la natura on els infants poden aprendre, dormir en tenda i passar-s’ho d’allò més bé. Aquest entorn aconsegueix que els infants coneguin la vida d’un campament en tots els seus aspectes: convivència, natura, gaudi, interrelacions, companyonia, responsabilitats...

Per obtenir més informació esplairiallera@gmail.com, els dissabtes de 4 a 6 a l’Esplai Riallera al casal de cultura de Solsona o 630 42 73 28 (Berta)


Rutes:
- JOVES 1 (1r i 2n d'ESO): del 30 de Juliol al 7 d'Agost a la Costa Brava
- JOVES 2 (3r i 4t d'ESO i 1r de BATX): del 1 al 11 d'Agost a Menorca

La ruta és un moment idoni en el qual es treballen bàsicament tres eixos: grup, activitat i medi. Els joves descobreixen el valor de l’esforç, companyonia, respecte, convivència.. en una activitat que es realitza en un entorn desconegut i variable.

Per obtenir més informació esplairiallera@gmail.com, els dissabtes de 4 a 6 a l’Esplai Riallera al Casal de Cultura de Solsona o 630 42 73 28 (Berta).


Us adjuntem els cartells i convidem a tots els infants a participar de les activitats d’aquest estiu que organitzem a l’Esplai de la Riallera! Farem una reunió properament per que pugueu obtenir més informació!

Fins ben aviatEls monitors