divendres, 3 d’abril del 2009

Cantada Caramelles 2009

Un any més els nens i nenes de Solsona, recorreran carrers i places deleitant a tots els veïns amb la seva cantarella.
Aquest any, es pot considerar un any especial, doncs Riallera celebra el seu 40è aniversari, i per aquest motiu, la cançó que hem escollit enguany és una cançó per la qual sentim una especial admiració, ja que és la cançó que més va popularitzar el fundador de l'entitat, el Germà Jaume Vergés, "Som els solsonins".


D'altra banda, també hem volgut comptar amb la participació de diferents generacions a la cantada i per això, enguany, hem comptat amb la desinteressada participació de la exdirectora de les Caramelles, la Montse Riu, també excantaire i exmonitora de l'entitat.

De la mateixa manera, el músic acordionista que acompanyarà els cantaires durant tot el camí, serà el Pol Solé, membre de l'entitat des dels 3 anys i, actualment integrant del grup de Migjorns.

L'horari de les caramelles serà com sempre, diumenge i dilluns de Pàsqua a partir de les 10 del matí i fins a quarts de 2. El recorregut encara està per determinar, però us emplacem a tots a sortir al carrer i gaudir d'aquesta colla de nens i nenes que, de ben segur faran tot el possible per guanyar-se l'admiració del seu públic.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Hola, m'agrada molt la idea de cantar "Som els solsonins", jo l'havia cantat de petita pero ara ja no recordo tota la lletra. La podrieu penjar perque la poguessim cantar tots. Gràcies.