dilluns, 22 de setembre de 2008

Comença el curs 40!!!

Ja ha passat l'estiu, i el curs torna a començar... després d'uns dies inolvidables per a tots als campaments, i uns altres dies de descans...

El curs comença el proper 11 d'octubre, i torna altra vegada amb una infinitat d'activitats per oferir a tots els nens i joves d'entre 3 i 18 anys que vulgueu participar! I és que aquest any, és el 40è aniversari de Riallera!

Per tant, ja fa un bon grapat d'anys que Riallera treballa per oferir, de forma voluntària i altruïsta, una bona educació en el lleure, en la qual tots posem el nostre gra de sorra per continuar donant i rebent esplai.

Per això, perquè estem de celebració, aquest any ve carregat de sorpreses. Per començar, us proposem que el primer dia no vingueu sols, sinó que, pel que pugui passar, millor que vingueu acompanyats (d'un amic, d'una amiga, d'un cosí, d'una cosina, d'un germà, d'una germana... de qui vulgueu, però acompanyats).

Així, com més serem, més riurem!!!

A continuació us adjuntem el díptic publicitari que hem dissenyat amb motiu dels 40 anys:No perdeu més temps, veniu a l'Esplai a celebrar amb nosaltres els 40 anys!

1 comentari:

Anònim ha dit...

40 anys no es fan cada dia...jo no m'ho perdo! :)

maria